INTALNIRI CU PARINTII?

Aveți un copil ale cărui comportamente vă dau mari bătăi de cap? Țipă, protestează sau, dimpotrivă, este timid, temător?
Aveți senzația că fiecare zi este o luptă continuă?
Simțiți că orice ați face sau ați spune, copilul refuză să coopereze?

În cazul în care răspunsul d-voastră la întrebările de mai sus este afirmativ, atunci vă urăm bun venit pe tărâmul părinților, un tărâm plin de provocări, satisfacții și, uneori și de frustrări. Noi nu suntem magicieni, însă ne dorim să facem mai ușoară viața de familie. Iar uneori chiar reușim!. Cum facem asta? Prin dezvoltarea unei comunități de părinți, guvernată de sprijin și suport mutual, de înțelegere reciprocă, o comunitate în interiorul căreia au loc atât stângăciile firești ale vieții de părinte, cât și reușitele. Ne întâlnim de două ori pe lună la sediul asociației și discutăm preț de 2 ore despre cele mai mari provocări ale vieții de părinte, pornind de la o serie de teme prestabilite sau analizând situații concrete trăite în relația părinte-copil. Întâlnirile sunt facilitate de către un psiholog și au ca și țintă finală dezvoltarea abilităților parentale.
Pentru alte detalii organizatorice, vă așteptăm la sediul asociației ASIS din Aleea Moinești 24, sector 6, București, sau ne puteți contacta la telefon 021 323 38 55 zilnic, între 10.00 – 16.00 sau la telefon 0740 972 535 luni și miercuri, între 10.00 -16.00.
Vestea bună este că în timp ce noi adulții încercăm să găsim soluții de îmbunătățire a relației părinte-copil, copiii cu vârste între 6 – 12 ani pot participa la activitățile noastre educative și de timp liber, organizate săptămânal în zilele de miercuri și vineri, între 12:00 – 15:00.
Datorită prietenilor noștri de la United Way România, atât programul dedicat părinților, cât și cel adresat copiilor, sunt gratuite și se desfășoară până în decembrie 2022.

Meniu