INTALNIRI CU PARINTII?

Aveți un copil ale cărui comportamente vă dau mari bătăi de cap? Țipă, protestează sau, dimpotrivă, este timid, temător?
Aveți senzația că fiecare zi este o luptă continuă?
Simțiți că orice ați face sau ați spune, copilul refuză să coopereze?

Asociația “Sprijinirea Integrării Sociale” (ASIS) angajează lucrător social stradal

Căutăm coleg/ă motivat/ă să lucreze cu persoane fără adăpost/din așezări informale (copii și adulți) și care relaționează cu ușurință cu oameni din toate categoriile sociale. Norma de lucru este de 8 ore/zi, în cadrul echipei de asistență stradală a ASIS.

Servicii integrate pentru incluziunea romilor

 
Fundația Health Action Overseas România (HAO), în calitate de Promotor de Proiect, în parteneriat cu Asociația Curcubeul Cunoașterii (Medgidia), Asociația Sprijinirea Integrării Sociale (ASIS) şi Primăria Gălbinași, implementează în perioada februarie 2022 – ianuarie 2024 proiectul multiregional “Servicii integrate pentru incluziunea romilor”. La buna derulare a acestuia colaborează, de asemenea, Primăria Municipiului Medgidia şi Şcoala Gimnazială nr. 1 din Gălbinaşi.
 

Depunere online declaratie 230

În luna ianuarie începe colectarea declarațiilor 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către organizații neguvernamentale. Anul acesta, declaratiile 230 se colectează între 1.01.2022 și 25.05.2022. 

Vestea bună este că în 2022 declarațiile se depun online!

Raportul “Vocea cetățenilor fără adăpost

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și Asociația Carusel au lansat raportul “Vocea cetățenilor fără adăpost – O diagnoză a serviciilor oferite de municipalitate”. Raportul arată cum serviciile oferite de municipalitate nu  răspund decât parțial problemelor complexe cu care se confruntă cetățenii fără adăpost din București. Raportul este disponibil aici: https://bit.ly/30Rzge7  

Sarbatoarea Pastelui

SarbatoareaPastelui
Aprilie 2017
Multumim Himalaya Herbal Health Care reprezentata prin Compania Prisum International Trading SRL pentru cadourile oferite copiilor si parintilor din cadrul Centrului pentru Familie cu ocazia sarbatorilor Pascale din acest an. Inca o bucurie adusa familiilor si o buna ocazie de a reconfirma suportul lor permanent si incurajarea pe care o transmit tuturor celor care de-alungul anului depun eforturi pentru a imbunatatii calitatea vietii copiilor si parintilor acestora.