Anunțuri cariere

Asociația Sprijinirea Integrării Sociale (ASIS) angajează psiholog.


ASIS este o organizație neguvernamentală care lucrează din 1994 cu diverse categorii vulnerabile.

Pentru proiectele Centrului pentru Familie angajăm psiholog cu 4 h/zi, cu începere în luna aprilie.
Cerinte: absolvent al Facultății de Psihologie, experienta de minim 1 an cu copii si, preferabil, cu grupuri, flexibilitate, abilități foarte bune de comunicare și relaționare cu persoane din diverse categorii sociale, capacitate de planificare și organizare.
Psihologul urmeaza sa lucreze impreuna cu echipa pe un program de dezvoltare a abilitatilor socio-emotionale ale copiilor din ciclul primar, ce constă în:
- sesiuni la clase care urmaresc sa ofere copiilor strategii de gestionare a emotiilor si acceptare a diferentelor;
- sesiuni cu parintii centrate pe înțelegerea comportamentelor și nevoilor copiilor din perspectiva etapelor de dezvoltare și pe experimentarea de strategii pentru gestionarea unor probleme pe care le au in relatia cu copilul;
- observare la clasa și sesiuni cu cadrele didactice, centrate pe strategii de management al comportamentelor neadaptative ale copiilor;
- evaluarea psihologică a familiilor și consiliere psihologică cu copiii si parintii la Centrul pentru Familie al ASIS.
Persoanele interesate vor trimite CV la e-mail asis.sediu@gmail.com până la data de 25.03.2024. Numai persoanele selectate vor fi programate la interviu.

Mai multe informații despre proiectele ASIS la www.asis-ong.ro.
Prin participarea lor, aplicanții sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în etapele de selectie, evaluare și recrutare.

Asociația Sprijinirea Integrării Sociale (ASIS) angajează asistent social.

Căutăm coleg/ă motivat/ă să lucreze cu persoane aflate în dificultate (copii și adulți), care relaționează cu ușurință cu oameni din toate categoriile sociale, pentru un post cu normă întreagă, cu începere la 1.02.2024.
Cerințe:
• studii superioare în domeniul asistenței sociale, asistent social înregistrat în Registrul National al Asistentilor Sociali din Romania;
• bune abilitati de comunicare si relationare;
• abilități de planificare și organizare;
• permis de conducere;
• disponibilitatea pentru deplasări.
Experienta în servicii sociale și/sau de educație constituie avantaj.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimită CV și scrisoare de motivație la adresa asis.sediu@gmail.com până la data de 15.01.2024. Activitatea va începe la 1.02.2024.
Numai persoanele selectate vor fi invitate la interviu.
Mai multe informații despre proiectele ASIS la www.asis-ong.ro.
Prin participarea lor, aplicanții sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în etapele de selectie, evaluare și recrutare.

Meniu